Ungdom

Mejdal-Halgård Ungdom

MEJDAL-HALGÅRD HÅNDBOLD´s grundholdning: HÅNDBOLD ER EN SPORT FOR ALLE

Vi har en ungdomsafdeling som tilbyder håndbold på alle tænkelige niveauer. Hos os er bredden i sporten og udvikling af børnene altid i højsædet. Derudover ser vi tit at dette udmynter sig i videre udvikling, hvorfor vi også har mange elitespillere og både leverer spillere til ungdomslandsholdene og de nærliggende elitesportsklubber. 

Til alle hold har vi voksne erfarne trænere, som selv har spillet håndbold i længere perioder, og dette sammen med tilknytning af unge assistenter giver det et godt grundlag for at udvikle den enkelte spillers potentiale.

Endvidere er forældrene en nødvendighed for os. Uden den store hjælp vi får fra forældrene til fx. tidtagning til hjemmekampe, pleje af spillere efter kampene, tøjvask, kørsel til udekampe, hjælp til større arrangementer og trænergerninger, ville det ikke være muligt at have så stor en ungdomsafdeling som vi har.

Vi tilbyder hver sæson hold i alle rækker fra U-9 til U-19 - både hos pige og drenge. Vi arbejder altid på at holde på vores spillere helt til de bliver seniorere, de de ældre ungdomsspillere er et stort forbillede for vores yngre spillere og dette er et stort socialt aktivt i klubben som gavner miljøet i klubben.

Herudover har vi en rigtig stor tilslutning i de helt små årgange, grundet den store tilflytning af børnefamalier i vores område. Lige fra U-4 med boldlege og U-5 til U-8 med masser af lyst og energi til at lære at håndtere håndboldens muligheder. Også her er det ikke muligt uden den store forældreopbakning, som står for at hjælpe de små i gang med håndbolden.

 

Vi byder et stort velkommen til vores ungdomsafdeling, og glæder os utrolig meget til at se dig som forældre og dine børn i vores miljø i mange år fremadrettet.

Bestyrelsen er altid klar til at hjælpe med evt. spørgsmål el. inputs.